Betonghåltagning och sågning

leab_betong

Hos LEEAB hittar du erfarenheten och kompetensen som krävs för en perfekt håltagning.
Vår skickliga personal kan hantera alla typer av uppdrag. Vi kan utföra både omfattande och mindre håltagningar, och arbetar lika gärna för stora entreprenadföretag som för privatpersoner. Oavsett det gäller arbete i armerad betong, sten, granit, tegel, eller andra material upp till 800 mm i diameter. Vi kan hjälpa dig med sågning av bland annat balkonger, dörrar, bjälklag och trapphål – vi utför sågning både på längden, höjden, bredden och tvären. Vi har tillgång till olika typer av golvsågar, väggsågar och handsågar. Våra sågar fungerar i alla möjliga material.

Vi hanterar bland annat:

  • Håltagning för nya fönster och dörrar
  • Borrning för ventiler
  • Spårning i väggar och golv för dragning av rör
  • Installationshåltagning
  • Håltagning inom industri
  • Sågning av balkonger dörrar, bjälklag och trapphål

leeab_borrHos LEEAB får du en komplett lösning på din entreprenad. Vi garanterar alla våra kunder ett professionellt bemötande, en hög personlig service och ett smidigt utfört arbete. Ett arbete som alltid utförs av kunniga yrkesmän utrustade med den bästa tekniken på marknaden.

Vår målsättning på LEEAB är att följa den teknologiska utvecklingen i branschen. Vi gör regelbundet  investeringar i nya innovationer – något som verkligen syns i vår maskinpark. Vi har tillgång till maskiner som klarar av att arbeta under alla förhållanden och i alla utrymmen. Vi har också det senaste inom diamantskärning med kärnborr och sågklinga. De här verktygen innebär hela skillnaden för den kvaliteten på jobbet. I händerna på vår personal erbjuder tekniken total precision och det bästa möjliga resultatet. Därför kan vi garantera en håltagning precis där ni vill ha den med exakta dimensioner.

 

Kontakta oss

Adress
Korsmässvägen 15
871 65 Härnösand

Tel: 0611-245 97
Mobil: 070-600 71 51
E-post: leif@leeab.nu
Instagram: @leeabharnosand

Kontakt

Fält märkta med * är obligatoriska